Προπονητές

Σοφία Τσαμπάση

Pilates και Cross Training

H Σοφία Τσαμπάση είναι η “δασκάλα των δασκάλων”, είναι πιστοποιημένη από την AF Studies ως Pilates Instructor  και εκπαιδεύει δασκάλους σε πρακτικό επίπεδο. Ενώ στο παρελθόν είχε ξεκινήσει στην σταδιοδρομία της ως καθηγήτρια κλασσικού χορού. 
Παράλληλα είχε εργαστεί 3 χρόνια σε φυσικοθεραπευτήριο και εξειδικεύεται στην αποκατάσταση από τραυματισμούς , στις αυτοάνοσες παθήσεις, στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α
Διδάσκει κατανοώντας την ιδιαιτερότητα του κάθε σώματος ενώ σας ενδυναμώνει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Γνωρίστε την ομάδα

Οι εκπαιδευτές μας είναι επαγγελματίες Fitness & Wellness, εξοπλισμένοι με βαθιά κατανόηση του ανθρώπινου σώματος. Φέρνουν στην ομάδα τη δική τους τεχνογνωσία.

Ρουλα Τσιακανίκα

Pilates Instructor

Pilates

Η Ρουλα Τσιακανίκα είναι Pilates Instructor με ειδίκευση στο Prenatal και Postnatal Pilates. Έχει σπουδάσει στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Μαιευτική ενώ το μεταπτυχιακό της αφορά τη παθολογία της κύησης και πραγματοποιήθηκε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα της ιατρικής σχολής. Το δυνατό της χαρτί είναι ότι αναλαμβάνει εγκύους πριν και μετά την εγκυμοσύνη, που πολύ λίγοι κάνουν.

Δημήτρης Παπαδέλης

Cross Training Instructions

Cross Training

Ο Δημήτρης Παπαδέλης είναι 35 ετών. Είναι πιστοποιημένος Instructor και Personal Trainer. Ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας μέχρι την ηλικία των 19 ετών. Αργότερα ασχολήθηκε με τη μυική ανάπλαση, ενώ το Crossfit και η άρση βαρών είναι ο τομέας εξειδίκευσής του. Μία ώρα Cross Training με τον Δημήτρη Παπαδέλη και όλο το στρες και το άγχος της καθημερινότητας έχει εξαφανιστεί.

Λίτσα Δαρζέντα

Pilates Instructor

Pilates

Η Λίτσα Δαρζέντα είναι Pilates Instructor με ειδίκευση στο θεραπευτικό Pilates. Έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στην ενόργανη ακροβατική γυμναστική, ενώ η πιστοποίησή της στο NLP και το Mindfulness αποτελούν πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες και έχουν πλέον ενταχθεί οργανικά στο μάθημά της.

Όχι μόνο ζούμε και αναπνέουμε έναν υγιεινό και κατάλληλο τρόπο ζωής οι ίδιοι, αλλά έχουμε βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες και άντρες να επιτύχουν τους στόχους τους για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση και να αλλάξουν τη ζωή τους.

SOFIT Team